.

.

Тибетски будистки санскрит водоустойчив временен стикер прехвърляне на вода фалшиви татуировки мъжки женски готино боди-арт цвете ръка секси

Тибетски будистки санскрит водоустойчив временен стикер прехвърляне на вода фалшиви татуировки мъжки женски готино боди-арт цвете ръка секси

BGN 0.32

Налично
Налично за поръчка


Показване на продуктите
Технически характеристики на продуктите оригинални снимки Products продукти, които показват по кожата ↓
Как да се прилага временна татуировка
Започнете с чиста, суха кожа . Временни татуировки се правят с мастило, което означава, че те са отблъснати с натурални масла на кожата. Внимателно почистете участъка, който искате да декорирате с вода и сапун, и ги го подсушете с хартиена кърпа.Ако много се потите, алкохол може да помогне за премахване на мазнините. Изсипете малко върху памучен тампон, а след това избършете им област. Но не го правете всеки ден-може да изсъхне на кожата си.
Избери своята татуировка. Някои временни татуировки се предлагат в индивидуална опаковка, която е много просто. Въпреки това, ако временна татуировка, която искате да се носят, се появи на лист с няколко други, ще трябва да се разделят с нея. Нарежете го остри ножици, като внимавате да не отрежете самият дизайн, докато не се отделят от "флаш лист"."
Махнете прозрачната субстрат. В този момент си татуировка е защитен от тънък слой от прозрачна пластмаса. Внимателно махнете това. Трябва да сте в състояние да видите ярка, огледално-рефлексен версия на татуировката, която планира да се нанесе на кожата си.От сега нататък страна с мастило, защитена от прозрачна пластмаса, ще се нарича лицевата страна.
Поставете изображение на предната страна надолу върху кожата. Потвърдете, че искате да се нанесе татуировката на място, което току-що сте се изчиства, а след това ги поставете в предната част против вашата кожа. Не вертите им около храста. Просто дръжте го здраво на място, докато вие преминете към следващата стъпка.
Натиснете влажна кърпа или гъба с хартия за татуировки. Вземете парче от кърпа или гъба, която не е нито суха кост, нито мокри и плътно стиснете я към задната част на вашата татуировка. Съхранявайте го на място и не позволявайте му да се плъзга, дори ако той желае това.
Задръжте не по-малко от 60 секунди.

Основни характеристики

Тип:
Временна Татуировка
Номер На Модела:
x086
търговска марка:
живата песен
Размер:
10.5*6cm
Най-добри сделки