.

.

GT2 нарези ролка 16 зъби алуминиева част на отвора 5 мм, 6 мм, подходящ за GT2 Широчина на колана 6 мм, 3D принтери, резервни части, аксесоари

GT2 нарези ролка 16 зъби алуминиева част на отвора 5 мм, 6 мм, подходящ за GT2 Широчина на колана 6 мм, 3D принтери, резервни части, аксесоари

BGN 11.00
BGN 12.14

Налично
Налично за поръчка

Описание : GT2 нарези ролка 16 зъби алуминиева част на отвора 5 мм, 6 мм, подходящ за GT2 Широчина на колана 6 мм, 3 D принтери, резервни части, аксесоари количество : 10шт това е съвсем нова, добро качество и висока производителност на доставка на плавателни съдове в САЩ : 7-15 дни кораб в други страни : 15-35days Забележка : Бразилия / Русия / Украйна / ще отнеме много повече време,отколкото в други страни, така че времето за възстановяване е до 60 дни. Стоката ще бъде доставена в рамките на 48 часа след получаване на пълно заплащане можем да доставим вашите поръчки чрез регистрирания въздушна поща (включително и номер за проследяване) на въздушна поща China Post.
Политика за връщане на 100% възстановяване-гаранция в продължение на 30 дни, ние приемаме рекламации за обмен или връщане в рамките на 30 дни от датата на доставка на стоката. Елементи трябва да бъдат в оригиналната им състояние, не се издържат и не са променени. Ние не възстановява разходите за обратна доставка.
Обратна връзка след като сте получили стоката си, моля, оставете коментар за нас, тъй като това ни информира, че имаш своите продукти. Ние наистина се нуждаем от вашата положителна обратна връзка и 5-звездните рейтинги, след като можете да получите своята поръчка, ние ще ви дадем положителна оценка. Вашето удовлетворение е най-важно за нас. Ако имате проблем или въпрос, по отношение на вашата транзакция, моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отзиви.

Основни характеристики

Диаметър на отвора:
5мм, 6мм
Брой на зъбите:
16
Номер На Модела:
5мм, 6мм
Тип:
Синхронизация
Материал:
Алуминий
Най-добри сделки