.

.

За THL T6c сензорен екран+ инструменти Digitizer Assembly смяна на аксесоари за телефон T6 C 5.0

За THL T6c сензорен екран+ инструменти Digitizer Assembly смяна на аксесоари за телефон T6 C 5.0

BGN 33.58

Налично
Налично за поръчка


За THL T6c Touch Screen+ Tools Digitizer Assembly смяна на аксесоари за телефон T6 C 5.0 " FREE REPAIRED TOOLS SEND WITH TRACKING NUMBER Test it first before you install, if you damage it, no refund , no warranty !!!
* Съвместими модели : за THL T6 C не е съвместим с други модели. * продуктът е оригинален : , * списък на доставка 1 * LCD дисплей + сензорен екран сензор 1 * Набор от инструменти като безплатни подаръци
Специално уведомление : 1. Щом пратката пристигна, моля, проверете, ако продуктите в добро състояние, и след това отворете го. 2. Всички LCD екран тествана работи, преди да го изпратите, моля, не поставяйте преди изпитването. Моля, включете екрана, кабел за връзка към дънната платка за тестване, гаранция се анулира, ако LCD дисплей, повреден след инсталацията . Поръчка На Невъзвращаем! 3.Ако сте доволни от продукта след тестване. След това можете да го инсталирате на вашия телефон. Но не изваждайте нашата стикер! (Гаранцията е невалидна, ако на етикета е изтрита) 4. Ако имате някакви въпроси или не сте доволни от нашите продукти, свържете се с нас в рамките на 3 дни след получаване на продукти,моля,дайте снимка или видео проблемите на продукта, или ние ще се счита, че продуктите са получени в добро състояние и работят добре, както е описано. 5. Ако LCD-дисплей вече е инсталиран и да се намери някакъв проблем. Моля, изпратете ни обратно в рамките на 3 дни. Нашият техник пълно с опит и ще ви доклад за качеството.

Основни характеристики

Тип:
сензорен екран
търговска марка:
THL
Екран:
≥5
Номер На Модела:
За THL T6C LCD
Съвместим Марка:
THL
Най-добри сделки