.

.

SanErqi Сензорен Екран За Lenovo S60 S60-T Тъчпад Дигитайзер, Сензор За Предно Стъкло

SanErqi Сензорен Екран За Lenovo S60 S60-T Тъчпад Дигитайзер, Сензор За Предно Стъкло

BGN 7.98

Налично
Налично за поръчка


San Erqi Сензорен Екран За Lenovo S60 S60-T Тъчпад Дигитайзер, Сензор За Предно Стъкло
Детайли 1. Високо качество и гаранция 1 година 2. Проверени един след друг и 100% работи добре 3. В доставката на време с проследяване на номер 4. доставка на 1 ден след подтверженной обезщетение от 5. Най-доброто след-обслужване : ние ще се опитаме ни най-доброто, за да slove проблем 6 .голям брой в наличност избира нас , няма лоши отзиви. Ние имаме професионален екип за да се наслаждавате на всеки екран докосване, за да осигури своето чувствително и работи добре .
Съвместима Модел : За Сензорния Екран Lenovo S60 S60-T
Гаранция :
1. Всички стоки, които ние продаваме, са с добро качество и под строг контрол, преди те да бъдат изпратени. Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да се избегнат проблеми с качеството.
2.ние обещаваме, гаранция за качество в рамките на една година, и ние отремонтируем безплатно. Возвратная доставка трябва да бъде платена от клиента.
3.Вашето удовлетворение на нашите продукти е гаранция. Ако не сте доволни от продукт, можете да върне стоката за споделяне, но, моля, свържете се с нас преди връщането. Разходите за доставка и обработка не подлежи на връщане, и клиентът трябва да носи отговорност за всички разходи по връщане и повторно изпращане. Всички върнати стоки, трябва да бъде в добро състояние. Те трябва да бъдат в състояние за препродажба.

Основни характеристики

Цвят:
Бял, Черен
Тип:
сензорен екран
Номер На Модела:
За Lenovo S60 S60-T
Екран:
≥5
търговска марка:
Санерки
Съвместим Марка:
за lenovo
Модел:
За Lenovo S60 S60-T
Функция:
Сензорен екран
Най-добри сделки