.

.

Лаптопи, подмяна на вентилатори за охлаждане на процесора подходящ за Toshiba Satellite L50-A L50-A L50T-A L50-A Series Notebook Cooler Fans VCO27 P72

Лаптопи, подмяна на вентилатори за охлаждане на процесора подходящ за Toshiba Satellite L50-A L50-A L50T-A L50-A Series Notebook Cooler Fans VCO27 P72

BGN 9.44

Налично
Налично за поръчка


Описание на продукта
1. Подмяна на преносими компютри, вентилатори за охлаждане на процесора са подходящи за Toshiba Satellite L50-A L50-A L50 T-A L50-A Series Notebook Cooler Fans VCO27 P72
2. Изпробван, Работи
Доставка
Ние водим по целия свят въздушна поща стълб кит безплатно,ако имате нужда от някаква друга експрес, моля свържете се с нас.
ВРЪЩАНЕ :
1.пълно възстановяване на сумата ще бъде предоставена за всякакви увреждания,повредени,изкривени части в рамките на 30 дни.Ако сте получили грешен продукт, заместване-това е уникален вариант.
2. политиката за връщане е обмена само, във всички случаи, купувачът заплаща цената за доставка за своя сметка, за да се върне на продукти за размяна или за връщане.Продавачът плаща повторно изпращане на стоките.
Гаранция И Поддръжка На :
1.Ние предлагаме гаранция 3 месеца за тези продукти сме продали,и всички наши продукти inpected преди ние кораб. Ако продуктът,който сте получили, е dfective във всеки случай, моля, свържете се с нас чрез нашата електронна поща, в рамките на гаранционния срок.
2.Ако имаш някакъв проблем,ад ще се свърже ние.ние заменят ви един и същ вид стока.Ние не приемаме никакви върнати продукти без електронна поща.
3. нашата гаранция се отнася само за дефектен изработката на поведение на злоупотреба и умишлено увреждане не е подходящ за гаранция на недействителност
Коментари
Ако не сте доволни от нашата покупка, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка или ниска звезден положителна оценка.

Основни характеристики

Материал:
Алуминий И Пластмаса
Пакет:
ДА
Тип Радиатор:
С въздушно охлаждане
Тип:
Единични Вентилатори
търговска марка:
КЕТТЕРЛИ
Номер На Модела:
L50-A
Статут На Продукти:
Склад
Най-добри сделки