.

.

20 фута 6m Length Plastic U-Molding U Molding Black for 3/4 19mm Width for Arcade Mame Game Machine Computer Cabinet

20 фута 6m Length Plastic U-Molding U Molding Black for 3/4 19mm Width for Arcade Mame Game Machine Computer Cabinet

BGN 31.98

Налично
Налично за поръчка


20 фута и 6 м дължина черен пластмасов U-образна формовочный U-образна формовочный за 19 мм 3/4" широчина на електронни игрални автомати Mame шкафове
U-образното формоване - това е пластмасова модулирующая декоративна украса, която се намира на външния край и се използва в различни продукти, като например маси, плотове и лодки. Специализира в аркадни игри и други предмети на развлекателната индустрия, включително покер маси и игрални автомати. Материал : пластмаса повърхност : матова цялостна дължина : 22 метра, 6 метра широчина : за 3/4", 19 мм, външна кант (допуск ±0,5 мм се прилага до размера) характеристика : осигурява плътен безпроблемно подгонку до ръба на лентата лесно да се управлява по-гъста радиус от профили без предварително напрягане корнизи ще остане гъвкава, дори в по-студените производствени среди
Този Списък Включително :
1 ролка 20 фута дължина 6 метра пластмасова Черна U-мухъл за край на ширината 3/4" 19mm
ATTN : МОЛЯ ИЗМЕРЕТЕ ГАРДЕРОБА ПРЕДИ ДА ПОРЪЧАТЕ !!! Ще има разлика в цвета, причинени от някои други причини, като отражение на цветовете на монитора, на осветлението, фона и т.н.
Добре дошли, за да се свържете с нас, ако имате нужда от друг размер U-образни леене. Голямо благодаря!
Доставка
Ali Express Shipping - това е официалната логистична услуга, предлагана от логистическим доставчик на Алиби "Cai Niao". Тази услуга обхваща доставка на стоки от Китай по целия свят.
Aliexpress Доставка може да ви помогне да следите пратката по целия път от изпращане до доставката.
След като направите поръчка, Ali Express Shipping първо ще стока при нас и ще изпрати поръчката транспортна фирма. Ali Express може да сте сигурни, че вашият пакет се изпраща навреме, и да се осигури проследяване на градския. Освен това, можете да видите информацията за проследяване на страницата с подробности за поръчката, за да следи за своите пакет по всяко време и на всяко място. Ако пратката е ежедневие по време на доставка, Ali Express ще помогне да се намери, или ще се върне да ви я директно.

Основни характеристики

Възраст:
>8 години
is_customized:
Yes
Номер На Модела:
Мухъл 19мм при
Тип:
Т образно формовъчни
Най-добри сделки