.

.

32 инча чист въглерод Стрела Вал на гръбначния стълб 400-600 Стрелба с лък стрела вал за връзка лук 20- £ 50 стрелба лов

32 инча чист въглерод Стрела Вал на гръбначния стълб 400-600 Стрелба с лък стрела вал за връзка лук 20- £ 50 стрелба лов

BGN 58.00
BGN 60.78

Налично
Налично за поръчка


Ние можем да изпратите пратката по целия свят чрез EMS, DHL, China Post, Singapore Post и т.н.
Продукти с батерии, не са разрешени за изпращане чрез китайска поща, ние можем да ги изпрати само чрез сингапурскую поща. Стрелките не са разрешени за изпращане чрез сингапурскую поща.
Ние ще ви парцел възможно най-скоро след плащане, но ние не можем да контролираме времето на доставка, тъй като тя се обработват от трета страна от доставчика на услуги. Но ако пратката не е била донесена в рамките на очакваното време, моля, свържете се с нас, без колебание.
Проследяване на информация за errands, изпратени по Пощата на Китай, ще отнеме 2-3 работни дни, а чрез Пощата Сингапур-4-5 работни дни. Можете да се свържете с нас, за да помогне да следите за доставка по всяко време.
Всички продукти ще бъдат внимателно проверени преди да бъдат изпратени.
Понякога може да има малка грешка в размера или цвета между продукта, който сте получили и са показали на снимката, Ако сте сериозен купувач и се очаква 100% точност, моля, помислете за това, преди да го купуват.
Ако продуктите, които сте получили, са получили някакви проблеми, моля, веднага се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да помогне за решаването на проблема.
Ако сте доволни от нашия продукт и нашите услуги, моля, отделете няколко секунди, за да ни остави на 5-звезден положителна оценка, това е много важно за нас.

Основни характеристики

Цвят:
Гръбначния Стълб 400, Гръбначния Стълб 500, 600 Гръбначния Стълб
Тип:
Набор От Лъка И Стрелата
Воспользуйся:
Друго
търговска марка:
МАК
Номер На Модела:
Чист Углеродистый Вал Стрели
Материал:
въглерод
Дължина древка стрели:
около 32 години
Диаметър на:
6.2 мм
На гръбначния стълб:
400/500/600
Непосредственост:
+/- .003
GPI:
8.1/7.1/5.5
Най-добри сделки