.

.

Неръждаема стомана басейна stainer 42-85 см едно парче проектиране на канализационни тръби 301 тел от неръждаема стомана downcomer баня сливи ZJ076

Неръждаема стомана басейна stainer 42-85 см едно парче проектиране на канализационни тръби 301 тел от неръждаема стомана downcomer баня сливи ZJ076

BGN 20.00
BGN 22.38

Налично
Налично за поръчка


1.Ние ще ви изпратим данни в продължение на 3 дни(с изключение на почивните дни и на националните празници), след като вашето плащане ще бъде завършена.
2.Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на клиринг на клиентите в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.
3.Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси и данъци за внос в страната си. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.
4. цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.
1.ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.
2.Ние ще ви върнем парите, ако се върнете на стоки в рамките на 7 дни от получаването на стоката по някаква причина. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.
3.Ако информация за повредени или загубени, когато те ще бъдат върнати, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.
1. Моля, моля, пишете ни на положителен резултат ( 5 звезди, моля), ако сте доволни от детайли, много ви благодаря!
2.

Основни характеристики

Тип:
Канализация
търговска марка:
Джан Джи
Приложение:
Плувен басейн
Номер На Модела:
LTXSG
Начин За Източване На Пода:
Тип Ароматизация
Повърхностно Покритие:
Полиран
Размер:
Others
Стил:
Филтър
Материал:
неръждаема стомана
Размер:
42-85cm
Материал:
ABS+неръждаема стомана
Цвят:
Сив
Брой:
1 парче
Категория:
домакински баня брак течаща тръба
Характеристика:
Дезодораторное спускное устройство
Дизайн:
Едно парче дизайн
Приложение:
Диаметър на отвора 37-55 mm
Функция:
Общ Състав Пол
Търговски Вид:
Почистване На Домакински
Най-добри сделки