.

.

LIFE, MAGIC BOX безпроблемна без бръчки моющаяся кафява дървена стена снимка на фона на фонова картина

LIFE, MAGIC BOX безпроблемна без бръчки моющаяся кафява дървена стена снимка на фона на фонова картина

BGN 26.00
BGN 35.20

Налично
Налично за поръчка


Здравейте, скъпи приятели, това е Ейми. В този магазин съм изложен на различни нови материали,които са по-подходящи за фон на снимките. Моля, вижте видеото по-долу. Ако имате нужда от друг материал и друг размер, моля не се колебайте да се свържете с мен.
с уважение,
Ейми
Полиестер (Фланелевый) Материал
Фланела-това е един вид полиестер материал. Може би си спомняте, че много неща са направени от полиестер. Това означава, че този материал може да се носи по тялото си(просто шега). Този вид материал е много мека и може да са измити, и той безпроблемно, без бръчки. Моля, вижте видеото : https : //youtu.be/ed BSs6 A82d Q
Описание На Продукта :
Компютърът Е Изготвен.
Имам много снимки, но не мога да ги покажете на всички. Моля, свържете се с мен, ако не можете да намерите това, което ви трябва.
Следпродажбено обслужване бих искал да ти остави реална актуална обратна връзка, за да ме информират за моя услуга и качеството на продуктите. Ако не сте доволни да поръчате, моля, не се колебайте да се свържете с мен в рамките на 7 дни от получаването на поръчката. Аз ще отговори на вашата поръчка, докато не се почувствате по шастисом. Ако сте бизнесмен, моля, не се колебайте да се свържете с мен за търговия на едро на бизнеса. Животът е вълшебна ковчег безшевни бръчки Безплатна миещи Браун дървени стени Снимка на фона на снимки на фона на фона дизайн снимка фон на екрана тапети донного на фона определяне на фона смисъл да се определи фон персонализирани фон град на фона на фона на видео-декори тъкан декори фонове, за снимки снимка декори фонове красиви custom снимка декори цифров декори на потребителски профили на фона на фона на снимки, видео за фон на сайта фон просто фон на фона на фона на фона на снимки на фона на тапети фон тапети подвижни фонове прекрасни фонове добри фонове, фонове, за снимки, фонове и тапети големи фонове, фонове, фонове, фонове-популярните град на Хладно шаблон добър фон, как да направите фон на фона на продажбите на фона на идеи събитие на фона на снимка на стената на фона фон синоним на фона на снимки смисъла на фон на на фон магазин фон материал е доста уникален декори фонове фон капки за снимки на поръчка фонове снимка реквизит и декори снимка Prop пол и произход продукт, снимки подпори детски снимки на декори снимки, фонове, фонове фантастично красиви декори снимка фон тапет фон готин фон дизайн с картинки за фон на на фон, фон просто фон снимки за фото цветен дизайн фон на стената на фона колоритен фон портрет на фона на готина снимка фон плат фонове, за снимки цифрова фотография портрет фонове снимка фонове digital фон за снимки на декори, реквизит фонове за фотографско студио, фонове и изображения за снимки на HD.

Основни характеристики

Размер (мм):
100x150cm, 200x300cm, 150x150cm, 300x500cm, 150x200cm, 150x300cm
Пакет:
ДА
Тип:
Спрей За Боядисана
търговска марка:
Животът Е Вълшебна Ковчег
Стил:
Плътен Цвят
Номер На Модела:
J04144
Материал:
Фланела
Размер:
Can be customized
Снимка на котент:
Смогите да бъде индивидуално
Случай:
рожден ден, сватба, Коледа, Великден, парти, танц на бала нощ, празник...
Подходящ за:
дете, възрастни, семейството, домашни животни, продукти, чаши, цветя, храни...
професия:
Изход Фон, Идеи За Фон, Фон На Събитието, На Фона На Стената Снимка
Направен от:
Polyester
Използва Се За:
фон за снимки
НАПРАВИ СИ САМ:
Вземете снимките на къщата с преносими декори
Ключови думи:
Кафява Дървена Стена Снимка На Фона На Фонова Картина
Друго име:
LIFE, MAGIC BOX безпроблемна без бръчки моющаяся кафява дървена стена снимка
Най-добри сделки