.

.

WALFOS нов висящ кухненски боклук чанта багажник за съхранение на притежателите практичен шкаф шкаф задната врата стойка

WALFOS нов висящ кухненски боклук чанта багажник за съхранение на притежателите практичен шкаф шкаф задната врата стойка

BGN 6.00
BGN 6.72

Налично
Налично за поръчка

Забележете!!! Много от продавачите на aliexpress използват фалшиви материали за копиране на продукти WALFOS в последно време. сега сервираме тях в съда. Фалшив материал са токсични и вредни за здравето ни,той не може директно да се докоснат до храната.
Оригинален етикет WALFOS всички продукти WALFOS ще имат оригинален етикет WALFOS в опаковката.Ако не го намерите в опаковката, означава, че продуктът е фалшив!!! Моля, свържете се с нас, ако намерите фалшив продукт WALFOS в aliexpress.
Качеството На Храна
Всички оригинални продукти на марката WALFOS произведени от хранително качество , без мирис , висококачествени материали, а не от евтината гума или материал, TPR.
Защо ние използваме този висококачествен материал? Защото тя е безопасна за хора използват и е полезно за вашето здраве. Надявам се, че обича семейството си и се радва на висококачествен продукт WALFOS.
WALFOS brand Food Grade Approved Test Report by SGS Company (водеща в света на инспектиращата фирма) някои доставчици не са от отчета на SGS или използват фалшив доклад Walfos има реален отчет за теста за качество на храните SGS много безопасно да се използват продукти walfos за семейството си!
Бърза доставка!!! Ние избираме най-бързият начин за доставка и имаме номер за проследяване, за да проследите вашата поръчка. Можете да получите продуктите по-бързо, отколкото с други магазини.
дръж навсякъде : тя се прилага на много места, може да бъде обесен на вратата,вратата на гардероба, вратата на кутията или дейности на открито,като например барбекю, креативни и практични, спестяващ място, дръжте кухненско място чисто и подредено.

Основни характеристики

Цвят:
УОЛФОС Грийн
Тип:
Държачи За Съхранение И Рафтове
търговска марка:
уолфос
Пластмасов Вид:
PP
Приложимо Място:
Кухня
Класификация:
Не сгъване-часова рецепция
Характеристика:
Съхраняват, Екологично Чист
Тип инструменти:
почистващи препарати
Няма. нива:
Единична стая
Тип Инсталация:
Тип Кука
Воспользуйся:
Инструменти
Материал:
Пластмаса
документ:
Не сгъване-часова рецепция
Характеристика:
Еко-Содружественный
Тип Инсталация:
Стенен Тип Монтаж
Материал:
100% истински пластмаса
Цвят:
Зелени
Тип:
Етажерка За Баня
Най-добри сделки