.

.

Нов прием на момичета и жени професионална балетна пакетче етап peroformanceb балет танцови костюми балетната поличка

Нов прием на момичета и жени професионална балетна пакетче етап peroformanceb балет танцови костюми балетната поличка

BGN 54.00
BGN 54.40

Налично
Налично за поръчка


Dance Favourite-това е една фабрика, поставляющая поличка, всички видове танцови костюми и бански костюми с 2009 година.
Нашата колекция от детски танцови костюми, предназначени за балет, джаз и чечетки. Всички те са с високо качество и уникален дизайн, с различни материи и декорации.
Артикул№ : 18010 ново пристигане на момичета и жени професионална балетна пакетче етап peroformanceb балет танцови костюми балетната поличка
Достъпни размер :
Размер на бебето : XSC, НС, МС, LC, XLC, XXLC
Възрастен размер : SA, MA, LA, XLA, XXLA опаковка : ако купувач ще бъде избран метод за доставка, EMS, ние ще ви изпратим пакет в картонена кутия, която ще бъде безопасно да си опаковка във формата. Ако купувач ще избере регистрирани фирми въздушна поща стълб кит или e Packet (само купувачът на САЩ може да изберете този метод на доставка), пакетче ще е опакован в найлонова торбичка и цена на доставка ще бъде по-ниска от EMS.
Във връзка с това, че някои танцови костюми липсват на склад, е много важно да се направи резервация предварително. В" пиковите времена " (края на март-юни и края на юли-началото на декември) поръчките могат да изискват допълнително време, поради големия обем работа, която сме свидетели. Ние съветваме нашите клиенти да направите поръчка най-малко 25-40 дни преди изяви. Има празник на Китайската Нова година обикновено от средата на януари до края на февруари, така че направете резервация за 2 месеца преди това, тъй като вие ще трябва да използват опаковки.

Основни характеристики

Размер:
XSC, SC, MC, LC, XLC, XXLC, SA, MA, LA, XLA
Танц Тип:
Балет
Пол:
Жени
търговска марка:
Любим Танц
Материал:
Ликра
Номер На Модела:
18010
Класификация Танци:
Балетен костюм, дама в балетната поличка
Танц Тип:
Балет, модерни дрехи и текстове на песни
Цвят:
Бял / Червен
Пол:
Момиче
Най-добри сделки