.

.

CHIZIYO 1бр практичен punch облегалката за глава на колата на облегалката за глава доставки врата auto безопасност черно бежово сив кафяв

CHIZIYO 1бр практичен punch облегалката за глава на колата на облегалката за глава доставки врата auto безопасност черно бежово сив кафяв

BGN 6.00
BGN 7.01

Налично
Налично за поръчка


За клиенти
Ние правим всичко възможно, за да се гарантира бързото обслужване. Въпреки това, като причина за лошо време, чисто обичай, празници и т.н., Понякога може да има непредвидени закъснения. Ако от момента на вашето плащане е минало повече от 35 дни и тя не е била получена, веднага се свържете с нас, ние бързо ще намерим стока и ще ви помогнем да го решите.
Внимание :
Ако искате стока спешно, ние можем да го изпратите EMS или UPS, DHL и т.н., Но трябва да плюс някакъв товар .Свържете се с нас на първо, ако вие искате да отидете на EMS,UPS, DHL и т.н. куриер.
Ако сте доволни от покупката си, ние искрено се надяваме, че можете да ни оставят положителен отзив и четири 5-звездни подробен рейтинг за продавача (DSR), които са жизнено важни за растежа на нашия малък бизнес.
Освен това, Моля ви, не ни оставяйте 1, 2, 3 или 4-звездни подробни оценки на продавача, защото те са равни на отрицателна обратна връзка. Само на 5-подробни оценки на продавачите са добре дошли.

Основни характеристики

Тип Елемент:
Седалките И Опора Седалки
Височина На Продукта:
9cm
Номер На Серия Mfg:
а115
Вид На Материала:
Синтетично Влакно
комплектная детайл:
1
Приложимо Сезон:
Четири Сезона
търговска марка:
ЧИЗИЕ!
Дължина На Продукта:
27cm
Широчина На Елемента:
18cm
Тегло На Продукта:
0.3kg
NO:
8.0
Марка На Автомобила:
ВСИЧКИ
Вид На Материала:
Дани Пее, космически памук
специални характеристики:
облегалката за глава на автомобила
Най-добри сделки