.

.

20x за VW Volkswagen Passat Golf Caddy вътрешна украса панели на вратите карта довършителни клипове

20x за VW Volkswagen Passat Golf Caddy вътрешна украса панели на вратите карта довършителни клипове

BGN 8.00
BGN 8.69

Налично
Налично за поръчка


Детайл на продукта : това е един от използваните видове, така че могат да бъдат тези, които ви трябват - трябва първо да се провери фигура, за да сте сигурни, че това е точно тези, които ви трябват, ако не разполагате с стар клип, за да се провери, а след това да не се купуват - ако направите така, както ние говорим, вие няма да получите грешни клипове. брой детайли-6 Q0868243 20 вътрешни довършителни работи панел врата карти кант скоби са подходящи : за VW Golf MK5 Mk6 Passat Caddy, но не за всички модели ( проверете по-горе )
ИМА ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН ТИП КЛИП, ИЗПОЛЗВАН ТАКА ЧЕ УВЕРЕТЕ СЕ, ЧЕ КУПУВАТЕ ТОВА, КОЕТО ВИ ТРЯБВА !!!!!
ТЕ НЕ СА ПОДХОДЯЩИ ЗА ВСИЧКИ МОДЕЛИ - ТАКА ЧЕ ПЪРВО ПРОВЕРЕТЕ ВАШИТЕ СТАРИ КЛИПОВЕ, ЗА ДА СТЕ СИГУРНИ, ЧЕ ТОВА Е ТОЧНО НА ТЕЗИ, ОТ КОИТО СЕ НУЖДАЕТЕ, ПРЕДИ ДА КУПУВАТЕ
Доставка : поръчките обикновено се обработват и изпращат в рамките на 5 работни дни от момента на ПЛАЩАНЕ. Ние използваме EUB за обслужване на САЩ пощенска услуга Air Mail в други страни, и от време на време те решават да прекарат национална или регионална пощенска стачка. Така че, моля, имайте в предвид, че понякога може да възникне забавяне в доставката на Вашия продукт за вас. Политика на връщане : ние приемаме връщане само тогава, когато е доказано, че стоката е дефектна, в повечето случаи ние ще изпратим на пряка замяна. Ако ние не изпълним задълженията на това обещание, ние ще ви върнем парите, след получаване на върнатия продукт.

Основни характеристики

търговска марка:
HastonSportsline
Името На Модела:
HAJP0178-20
Сертифициране На Входящи Тестове:
CE
Дължина На Продукта:
1inch
Широчина На Елемента:
1inch
Височина На Продукта:
1inch
Тегло На Продукта:
0.2kg
Вид На Материала:
Пластмаси
Тип Елемент:
Закопчалката И Стяга
Производствен Номер Детайли:
HAJP0178-20
Референтен номер OE / OEM:
6Q0868243
Държава / регион на производство:
Китай
материал:
Пластмаса
EAN:
не се прилага
Най-добри сделки