.

.

TULEX Faucet аератор 18 мм, външна резба спестяване на вода 6л/мин чучур барботьор филтър аксесоари за баня специална оферта за продажба

TULEX Faucet аератор 18 мм, външна резба спестяване на вода 6л/мин чучур барботьор филтър аксесоари за баня специална оферта за продажба

BGN 3.60

Налично
Налично за поръчка


КАК РАБОТИ ТОВА?
С въвеждането на проточную вода, преминаването през аератор , той се смесва с въздуха- "така наречените пузырчатым", което кара водата да тече гладко и спокойно. По-лек живот, по-добро използване на вода!
Допълнителни характеристики : жило от неръждаема стомана!
1. повече няма шум и плясък от чешмата, използването на вода се превръща в изкуство.
2. гарантирано качество, ние проверяваме всеки детайл и потвърждават, че той е в добро състояние, преди да изпратите.
3. запазвайте всяка капка вода, ние споделяме зелена и устойчива околната среда.
4. Безплатна доставка (CPOSPP). Времето може да варира в зависимост от различни страни. Обслужване на клиенти ще се радва да помогне за решаване на всички въпроси.
Търговия на едро или дребно, добре дошли, ние предлагаме допълнителна отстъпка за клиенти на едро и пълно обслужване за всички клиенти. Проби са на разположение, свържете се с нас чрез незабавен месинджър или електронна поща за повече информация. Просто оставете съобщение и ние скоро ще ви се обадим!
Очакваното време на пристигане е показано по-горе,
В нормалния случай пратката ще пристигне през 16-35 дни.
Необичаен случай : пратката ще пристигне през 35-60 дни. Необичайни случаи включват, но не се ограничават до : официален празник, корекция на политики за доставка, политически въпроси, отдалечени райони, други форсмажорни обстоятелства.

Основни характеристики

Тип:
Аератори
търговска марка:
TULEX
Материал:
Месинг
Номер На Модела:
M18*1 Женски Пълен
Най-добри сделки